Biz

Un prezentator tv in voga a ajuns in fata judecatorilor! Actorul Cosmin Natanticu s-a trezit executat silit printr-o decizie a Tribunalului Petrosani! EXCLUSIV

Cosmin Natanticu este un actor de comedie cu mare succes la public.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat joi, 15:45

Actor de stand-up comedy, dar si prezentator al unui show tv de succes, alaturi de Andi Moisescu si Constantin Dita, Cosmin Natanticu se afla pe val, prestatiile sale fiind apreciate de mai toata lumea. Tocmai de aceea, surprinde cumva prezenta numelui lui Cosmin pe lista instantelor din Petrosani, orasul sau natal! Si asta pentru ca Natanticu Cosmin Constantin, asa cum apare in buletin, a fost actionat in justitie, acum doi ani, de o societate de recuparari creante, care a obtinut in martie anul trecut executarea silita a actorului. "Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică",  asa suna comunicatul Judecatoriei Petrosani, intr-o speta in care Natanticu apare ca "debitor", iar societatea de recuperari este intitulata "creditor".

Din punct de vedere sentimental, Cosmin (37 de ani) este pe cai mari, iubindu-se de 4 ani cu Eliza. "M-a cerut de sotie pe o plaja, in Grecia. Si-a propus sa ma enerveze foarte tare. Si cererea a venit in momentul in care eram maxim de nervoasa si, in prima faza, am refuzat, dupa care, ce sa fac, a trebuit sa-l iau”, a povestit logodnica lui Natanticu. 

print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X