Vedete

Un prezentator TV, mărturisire şocantă: ”Sunt plin de cancer. Boala a revenit!”

Barry Dubois, un designer şi un prezentator TV al unui post de televiziune australian, trece prin momente dificile. Diagnosticat cu cancer în urmă cu şapte ani, acesta a anunţat de curând că boala pe care credea că a învins-o a revenit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Un prezentator TV, mărturisire şocantă: ”Sunt plin de cancer. Boala a revenit!”


Dacă la începutul lunii iunie, Barry dezvăluia că boala necruţătoare pe care a învins-o în urmă cu şase ani de zile se află în remisie, acum aceasta s-a întors. Atunci, a avut cancer în gât, însă acum ”e plin de cancer”, după cum a mărturisit el.

Mai mult de atât, bărbatul, tată a doi copii, a început acum chimioterapia şi este tratat la St Vincent’s Hospital.

”Cred că sunt cel mai norocos bărbat. Am cea mai frumoasă soţie şi cei mai frumoşi copii de pe Pământ. Am prieteni incredibili. Trebuie să-mi împărtăşesc viaţa cu oamenii în fiecare săptămână.”, a mai declarat Barry la scurt timp după ce a aflat că boala a revenit.


Barry Dubois a fost diagnosticat cu cancer în 2010, însă puţină lume ştie că înainte de a primi vestea teribilă şi mama şi soţia lui au luptat cu boala necruţătoare. Din fericire, femeia care i-a fost alături în ultimii ani a reuşit să învingă boala. Ulterior, cei doi au apelat la o mamă surogat pentru a deveni părinţi. Acum, cei doi au gemeni, o fetiţă şi un băieţel.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Decizia pe care a luat-o Gabriela Cristea in privinta fetitei sale! Unde a dus-o vedeta pentru prima data!icon photo

Vedete

Decizia pe care a luat-o Gabriela Cristea in privinta fetitei sale! Unde a dus-o vedeta pentru prima data!

Gabriela Cristea isi divinizeaza fiica si, de la nastere, intreaga atentie i-a acordat-o numai ei! Micuta Victoria a devenit centrul Universului pentru vedeta si nimic nu a mai contat decat binele bebelusei!

Titlu secțiune