Stiri

Un profesor universitar s-a aruncat in gol de la etaj. Ce scria in biletul de adio

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Un profesor universitar s-a aruncat in gol de la etaj. Ce scria in biletul de adio
 
Tatiana Tacu, profesor universitar, s-a aruncat în gol de la etaj! Femeia a lasat si un bilet de adio prin care-si cerea iertare pentru gestul sau. 
 
Incidentul tragic s-a petrecut duminica-dimineata, in jurul orei 9:00. Atunci, printr-un apel la numarul unic de urgente 112 se anunta ca o femeie este inconstienta in incinta unui bloc de pe strada Arcu.
 
 
Femeia a lasat un bilet de adio in care si-a cerut iertare de la mai multe cunostinte pentru gestul facut. Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) pentru necropsie, potrivit bzi.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.icon photo

Vedete

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Frumoasa bruneta naste peste sase luni.

Adelina Pestritu si-a indeplinit visul. Vedeta isi dorea sa devina mamica, iar acum cateva saptamani a aflat ca va fi vizitata de barza in a doua jumatate a verii.

Titlu secțiune