Stiri

Un profesor universitar s-a aruncat in gol de la etaj. Ce scria in biletul de adio

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Un profesor universitar s-a aruncat in gol de la etaj. Ce scria in biletul de adio
 
Tatiana Tacu, profesor universitar, s-a aruncat în gol de la etaj! Femeia a lasat si un bilet de adio prin care-si cerea iertare pentru gestul sau. 
 
Incidentul tragic s-a petrecut duminica-dimineata, in jurul orei 9:00. Atunci, printr-un apel la numarul unic de urgente 112 se anunta ca o femeie este inconstienta in incinta unui bloc de pe strada Arcu.
 
 
Femeia a lasat un bilet de adio in care si-a cerut iertare de la mai multe cunostinte pentru gestul facut. Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) pentru necropsie, potrivit bzi.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferitaicon video

Vedete

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferita

Alexandru Arsinel a izbucnit in plans in momentul in care i-a anuntat pe organizatorii unei gale in memoria Stelei Popescu, prietena si colega sa de o viata, ca nu poate ajunge sa ridice premiul oferit actritei!

Titlu secțiune