Stiri

Un roman a fost injunghiat si a murit la Londra. Au fost 59 de crime de la inceputul anului si pana acum in Capitala Marii Britanii

Un roman a fost ucis in apartamentul lui din Londra. Radu Nicolae a fost gasit injunghiat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Un roman a fost injunghiat si a murit la Londra. Au fost 59 de crime de la inceputul anului si pana acum in Capitala Marii Britanii

Radu Nicolae, originar din Brasov, a fost gasit injunghiat in apartamentul din Londra unde locuia cu iubita lui si cu fiul de doar sase luni. Politistii sunt in alerta, dupa ce in zona respectiva a mai fost descoperita o crima cu doar jumatate de ora inainte.

Radu Nicolae locuia la Londra de cinci ani si era muncitor. Se stabilise in zona Colindale, cunoscuta ca fiind una linistita. Vecinii sunt socati pentru ca tanarul era o persoana linistita si nu avusese conflicte.

Duminica, 15 aprilie, Radu Nicolae a fost gasit injunghiat si dus la spital, insa medicii nu l-au mai putut salva din cauza hemoragiei masive. Anchetatorii au spus ca tanarul a fost injunghiat de mai multe ori. Radu avea multi prieteni, ii placea fotbalul si se intelegea bine cu iubita lui, au declarat politistilor apropiati ai victimei.

Potrivit publicatiei Evening Standard, politistii sunt in alerta maxima. Se ancheteaza doua crime in acelasi timp, dupa ce o femeie in varsta de 30 de ani a fost gasita moarta in locuinta ei din Brixton, o zona apropiata celei in care a fost ucis romanul. Politistii ar fi audiat doi suspecti, un barbat si o femei. Scotland Yard a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca de la inceputul anului si pana acum, la Londra au fost 59 de crime, potrivit adevarul.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune