Vedete

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"

Desi au trecut trei zile de la producerea crimei odioase de la metrou, in urma careia o tanara de 25 de ani si-a pierdut viata, ecourile atacului se mai aud inca.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A., C.I.


 

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"icon photo

Intre timp, specialistii intorc pe toate partile informatiile despre Magdalena Serban si ii alcatuiesc acesteia profilul psihologic.

Un expert in alcatuirea profilurilor prin studierea postarilor si informatiilor disponibile pe contul de socializare, a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou, toate postarile ei si numarul de prieteni de sex feminin si masculin pe care acesta ii avea si a tras concluziile.

“Profilul de Facebook al femeii de 36 de ani care a comis omorul de la Dristor 1 are 301 prieteni pe Facebook. Se considera rusinata si persecutata, cu accese de furie. In statusuri vorbea despre barbati si femei, ea impingand doua tinere de pana in 25 de ani in fata metroului.

Profilul sau are:

- 234 de prieteni barbati (la extreme: tineri pana in 20 de ani - destul de interesati de fashion si "look", sau in varsta peste 50).

- cca. 60 de prieteni femei (in cea mai mare parte tinere).

Asteptarea mea este ca are mai multe profiluri, pe alte nume”, spune specialistul. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?icon photo

Vedete

Ce mai face Marius Gavrila! Unde a disparut celebrul organizator de evenimente?

Marius Gavrila a cam disparut din lumina reflectoarelor si multi fani de-ai lui sunt curiosi sa afle ce mai face celebrul organizator de evenimente.

Titlu secțiune