HOT

Un sportiv celebru s-a stins din viaţă după ce s-a prăbuşit pe teren! Avea 44 de ani

Un fotbalist celebru s-a stins din viaţă la doar 44 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Un sportiv celebru s-a stins din viaţă după ce s-a prăbuşit pe teren! Avea 44 de ani

Ugo Ehigo, fost fundaş central englez, a murit în urma unui atac de cord pe care l-a făcut în timp ce se afla pe terenul de antrenament al celor de la Tottenham under 23.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani s-a prăbuşit pe terenul de antrenament şi a fost imediat preluat de staff-ul medical al clubului Tottenham, însă nu s-a putut face nimic pentru salvarea vieţii lui.

El a fost transportat de urgenţă la spital, dar în această dimineaţă a murit.


Englezul cu origini nigeriene a jucart la West Brom Albion (1989 – 1991), Aston Villa (1991 – 2000), Midllesbrough (2000 – 2006), Leeds United (2006 – 2007), Rangers (2007 – 2008), Sheffield United (2008 – 2009). În 2002, a jucat la Wembley FC, o echipă în care se mai strânseseră şi alţi foşti mari fotbaliştii, precum Keown, Caniggia, Ray Parlour şi Graeme Le Saux. El a jucat numai în meciuri din Cupa Angliei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune