Vedete

Unde au disparut Giani Kirita si Claudia "Cream"! Cei doi au plecat din casa "Exatlon" imbratisati! Anda Adam i-a dat de gol

Faimosii au ramas in casa dupa ultimele probe de la Exatlon, asa ca relaxate, vedetele au chef de glume.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Unde au disparut Giani Kirita si Claudia "Cream"! Cei doi au plecat din casa "Exatlon" imbratisati! Anda Adam i-a dat de gol icon photo

 

La un moment dat, Giani si Claudia si-au dat jos lavalierele si au plecat impreuna din casa, spre plaja.

Plecarea celor doi a fost sesizata de Anda Adam, care a strigat dupa ei "Hei, unde ati plecat? Claudia!", a strigat de cateva ori Anda, insa cei doi nu s-au intors. Si-au vazut de dumul lor si in scurt timp au disparut printre copaci.

Anda Adam insa nu s-a lasat si imediat ce a intrat in casa, le-a spus si celorlalti faptul ca Giani si Claudia au plecat spre plaja, imbratisati.


"Ce au plecat astia doi de gat! Catalin, tu ai vazut-o pe Claudia cum a plecat la plaja?", a spus Anda Adam.
Si cum nimeni nu parea ca vrea sa continue acest subiect, Anda a continuat: "Si am si strigat dupa ei, s-au facut ca nu ma aud", a spus cantareata.

 

Camera de la intrarea in camera, i-a surprins mai tarziu pe cei doi intorcandu-se. Au intrat insa separat in casa, mai inati Giani Kirita, care si-a pus tricoul si lavaliera imediat, si abia cateva minute mai tarziu si Claudia. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune