Stiri

Unul dintre elevii care au agresat profesoara din Teleorman a fost retinut!

Unul dintre elevii de la scoala din Poroschia, judetul Teleorman, implicat in agresaresa unui cadru didactic, a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri seara, de catre politisti, el fiind cercetat pentru infractiunile de lipsire de libertate si tulburarea ordinii si linistii publice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Unul dintre elevii care au agresat profesoara din Teleorman a fost retinut!
 
Reprezentantii IPJ Teleorman au declarat ca l-au retinut, miercuri seara, pe unul dintre cei trei elevi care apar pe inregistrarea facuta in scoala din Poroschia agresandu-si fizic si verbal profesoara de Cultura Civica.
 
Baiatul are 16 ani si este in clasa a opta. El este urmarit penal pentru infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal si tulburarea ordinii si linistii publice.
Ceilalti doi elevi care si-au agresat profesoara sunt cercetati pentru aceleasi infractiuni, insa impotriva lor nu a fost luata masura preventiva, ei neavand varsta prevazuta de lege pentru astfel de masuri, potrivit stirilekanald.ro. 
 
Dosarul, care este coordonat de un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Alexandria, a fost deschis dupa ce IPJ Teleroman s-a autosesizat ca urmare a aparitiei in spatiul public a inregistrarii in care se vede cum elevii o agreseaza pe profesoara si ii interzic acesteia sa paraseasca sala de clasa la sfarsitul orei de curs.
 
De asemenea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului scolar Judetean Teleorman, Estera Stancu, a declarat ca, atat la nivelul institutiei, cat si la nivelul scolii generale din Poroschia s-au constituit comisii de cercetare, iar elevii risca sanctiuni conform regulamentului scolar, pana la scaderea notei la purtare.
 
Conducerea unitatii de invatamant i-a chemat la scoala pe parintii copiilor pentru a avea discutii pe marginea comportamentului acestora.
 
Estera Stancu a precizat ca, din filmare au fost identificati trei elevi care participa la agresiune, respectiv unul care blocheaza usa si nu ii permite profesoarei sa paraseasca sala de clasa, altul care o agreseaza fizic si inca unul care filmeaza si o apostrofeaza pe profesoara de Cultura Civica.
 
Conform reprezentantei Inspectoratului scolar Telerorman, profesoara agresata este la primul an in invatamant si are cateva ore la scoala din Poroschia.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune