WOW

Unul nu sufla in fata Andreei Balan! Nici macar sotul George Burcea! Vezi cum isi organizeaza artista echipa de show-uri! Video Exclusiv!

Andreea Balan a cantat in weekend, la Forza Zu, la Constanta. Artista a venit pe litoral insotita de echipa ei de concerte, dar si de sotul George Burcea.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 iun 2017

Andreea si-a facut aparitia la Forza Zu ca o adevarata diva. (Afla AICI cum a scapat Andreea Balan de depresia postnatala) Profesionista cum se stie, blondina a venit cu o duba imensa plina de costumatii si tot ce are nevoie pentru show, pe care a parcat-o in culise, langa scena.

Inca de cum s-a coborat din masina, doi barbati s-au apucat sa scoata costumatiile vedetei, dar si cele ale dansatoarelor, plus accesoriile pe care le foloseste in concerte. Mai apoi, Andreea a strigat “adunarea” si le-a facut instructii dansatoarelor si lui Petrisor Ruge.

 

Nici George Burcea n-a scapat de ordinele ei. in plina discutie cu echipa, Andreea si-a amintit ca a uitat ceva, probabil, asa ca i-a facut semn sotului sa mearga la ea. I-a comunicat, dupa care actorul a plecat grabit spre masina.

Andreea a fost aplaudata minute in sir de spectatori, iar la coborarea de pe scena cativa fani au asteptat-o sa faca poze cu ei. Dupa sesiunea de poze, blondina nu s-a mai schimbat de tinuta de scena, si-a luat sotul de brat si a plecat spre masina parcata la cateva sute de metri de scena.

 

print
Stiripesurse.ro
Ireal! Decizia de ultima ora luata de Biserica Ortodoxa in cazul lui Pomohaci, dupa ce preotul acuzat de homosexualitate si abuz sexual cu minori, a depus contestatie
Ireal! Decizia de ultima ora luata de Biserica Ortodoxa in cazul lui Pomohaci, dupa ce preotul acuzat de homosexualitate si abuz sexual cu minori, a depus contestatie
X