WOW

Unul nu sufla in fata Andreei Balan! Nici macar sotul George Burcea! Vezi cum isi organizeaza artista echipa de show-uri! Video Exclusiv!

Andreea Balan a cantat in weekend, la Forza Zu, la Constanta. Artista a venit pe litoral insotita de echipa ei de concerte, dar si de sotul George Burcea.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 iun 2017

Andreea si-a facut aparitia la Forza Zu ca o adevarata diva. (Afla AICI cum a scapat Andreea Balan de depresia postnatala) Profesionista cum se stie, blondina a venit cu o duba imensa plina de costumatii si tot ce are nevoie pentru show, pe care a parcat-o in culise, langa scena.

Inca de cum s-a coborat din masina, doi barbati s-au apucat sa scoata costumatiile vedetei, dar si cele ale dansatoarelor, plus accesoriile pe care le foloseste in concerte. Mai apoi, Andreea a strigat “adunarea” si le-a facut instructii dansatoarelor si lui Petrisor Ruge.

 

Nici George Burcea n-a scapat de ordinele ei. in plina discutie cu echipa, Andreea si-a amintit ca a uitat ceva, probabil, asa ca i-a facut semn sotului sa mearga la ea. I-a comunicat, dupa care actorul a plecat grabit spre masina.

Andreea a fost aplaudata minute in sir de spectatori, iar la coborarea de pe scena cativa fani au asteptat-o sa faca poze cu ei. Dupa sesiunea de poze, blondina nu s-a mai schimbat de tinuta de scena, si-a luat sotul de brat si a plecat spre masina parcata la cateva sute de metri de scena.

 

print
Stiripesurse.ro
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
X