Stiri

Va mai amintiti de invatatoarea grevista devenita senatoare? Ce face acum Cristiana Anghel

Cristiana Anghel a devenit cunoscuta in 2010 cand a intrat in greva foamei, nemultumita de drepturile bugetare ale cadrelor didactice. Apoi, invatatoarea a candidat din partea Partidului Conservator si a devenit senatoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Va mai amintiti de invatatoarea grevista devenita senatoare? Ce face acum Cristiana Anghelicon photo
La ultimele alegeri, Cristiana Anghel si-a pierdut locul in Parlament, insa este la fel de active in viata publica. Ea participa la diverse comisii parlamentare, in calitate de invitat, si este extrem de activa pe pagina ei de socializare, unde ii critica pe politicienii liberali si pe cei din USR, ca si pana acum. 
Va mai amintiti de invatatoarea grevista devenita senatoare? Ce face acum Cristiana Anghel

Cristiana Anghel a carei imagine, certandu-se cu ciobanii din fata Parlamentului, a fost virala, este acum suparata ca legea pentru care se luptau oierii nu a fost aprobata.

“Stiti care este culmea? Vanatorii din Parlament si-au facut iar parte. Au respins in urma cu o luna initiativa legislativa. Halal sa le fie! Cand au venit ciobanii, le tremurau izmenele pe ei. Acum au prins curaj... “, a comentat Cristiana  Anghel in stilul caracteristic.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune