Biz

Vaduva tatalui Andreei Marin se distreaza ca o adolescenta! Renata a fost la mare, a iesit la terasa cu prietenele si are un nou motto in viata: „Nu-ti fie teama sa o iei de la inceput”

Renata Marin a fost ce-a de-a treia sotie a lui Dan, tatal Andreei Marin.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 aug 2017

Dan si Renata Marin au avut o casnicie de 11 ani

Dan Marin, tatal Andreei Marin, a murit in martie 2016, la Iasi, fiind vegheat de Renata, femeia cu care era insurat de 11 ani. Renata, care este functionar public, a suferit enorm dupa decesul partenerului ei de viata, insa s-a luptat din rasputeri sa treaca cu bine peste durere. (vezi cum arata Andreea Marin in costum de baie). 

Dupa un an de doliu, Renata s-a decis sa isi schimbe stilul de viata si a inceput sa calatoreasaca. In aceasta primavara, vaduva lui Dan Marin a fost in Mexic, iar in aceasta vara a vizitat Anglia. Intre aceste doua excursii, Renata a dat o fuga si fost la mare, cu niste prietene, unde s-a distrat de minune, o fotografie facuta pe o terasa, la un  pahar de vin, stand marturie.

Mai mult, Renata le-a marturisit prietenilor ca este gata sa reia viata de la capat. „Nu-ti fie teamă să o iei de la început. Este o noua oportunitate sa reconstruiesti ceea ce-ti doresti cu adevarat!”, a postat vaduva tatalui Andreei Marin.

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X