Vedete

Vaduva unui milionar celebru, prietenie stransa cu fiica acestuia! Intra sa vezi cat de frumoase sunt amandoua si cat de bine seamana

Augusta Lazarov (38 de ani) a devenit in 2009 cea mai tanara vaduva de milionar roman. Dupa o casnicie cu Valeriu Lazarov, care a durat doar cinci ani, tanara care avea atunci doar 34 de ani, avea sa ramana singura.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Vaduva unui milionar celebru, prietenie stransa cu fiica acestuia! Intra sa vezi cat de frumoase sunt amandoua si cat de bine seamanaicon photo
Augusta si Valeriu Lazarov, in timpul casniciei lor care a durat 5 aniPutini sunt cei care si-o amintesc pe Augusta in perioada cand prezenta emisiunea “Babilonia”, dar atunci a fost inceputul idilei sale cu marele producator de televiziune Valeriu Lazarov. La scurt timp dupa aceasta, Augusta avea sa se mute in Spania, acolo unde Lazarov avea sediul companiei sale de productie TV, iar cariera sa avea sa continue in spatele camerelor de filmat. In 2004, dupa doi ani de relatie, cei doi aveau sa se casatoreasca. “Intre noi erau 40 de ani, pentru ca eu sunt nascuta in ’75 si el era nascut in ’35. Dar el trecea mult peste limitele impuse de varsta. Ajungi la o anumita varsta si iti spui ca trebuie sa renunti la multe si sa-ti reconstruiesti stilul de viata, insa Valeriu traia ca si cum ar fi avut 30 de ani, cu aceeasi intensitate, cu aceeasi dragoste de profesie, de viata, de a duce mai departe lucruri”, avea sa povesteasca peste ani, Augusta despre marele Lazarov, care murea in 2009, la varsta de 74 de ani.

Conform Topului 300 Capital, averea lui Valeriu Lazarov se ridica, in 2009, la circa 56 milioane de euro, bani facuti in principal din productia de televiziune.

Inainte de a se insura cu Augusta, Lazarov mai fusese casatorit de trei ori si avea 5 copii, patru baieti si o fata.  Augusta povestea ca a fost in relatii bune cu toti copiii lui Lazarov, cu Roberto chiar lucrand la multe proiecte TV. Insa fiica cea mica, Valentina i-a fost cea mai apropiata. Azi, Valentina are 23 de ani, dar cele doua au ramas prietene.

Vaduva unui milionar celebru, prietenie stransa cu fiica acestuia! Intra sa vezi cat de frumoase sunt amandoua si cat de bine seamana
Augusta si Valentina (in stanga) fata cea mica a lui Valeriu LazarovIata o fotografie cu care Augusta a surprins-o recent pe Valentina, postand-o pe un site de socializare. “Ce poza veche! Purtam aparat si de aceea zambeam cu gura inchisa”, comenteaza Valentina la poza.

Stefan Banica jr a cerut o avere ca sa prezinte emisiunea "Soti si sotii"! Cand a auzit cat pretinde artistul, Valeriu Lazarov s-a speriat si a renuntat la idee! Vezi cate mii de dolari vroia pe luna trubadurul!

Vladimir Draghia a facut lumina in cazul presupusei relatii cu Augusta Lazarov: "As fi fost mandru ca ea sa fie cu mine!"

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferitaicon video

Vedete

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferita

Alexandru Arsinel a izbucnit in plans in momentul in care i-a anuntat pe organizatorii unei gale in memoria Stelei Popescu, prietena si colega sa de o viata, ca nu poate ajunge sa ridice premiul oferit actritei!

Titlu secțiune