Vedete

Valentina Pelinel arunca bomba pentru WOWbiz.ro! “Da, sunt insarcinata! Voi avea un baietel!”

Azi, Valentina Pelinel a devenit cea mai fericita femeie din lume! Frumoasa femeie a aflat ca este insarcinata, dupa o vizita la medicul ei ginecolog. ##VIDEO393209##

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Valentina Pelinel arunca bomba pentru WOWbiz.ro! “Da, sunt insarcinata! Voi avea un baietel!”icon photo

Valentina Pelinel a surprins, azi, cand a detonat bomba! “Vreau sa va spun ca sunt gravida! Asa cum am declarat in urma cu putin timp, cand nu stiam nimic de o eventuala sarcina, ca atunci cand voi fi sigura ca voi avea un copil, voi anunta public, ei bine, acum am facut-o! SUNT INSARCINATA si sunt foarte fericita! Sunt cea mai fericita femeie din lume! Consider ca este un dar de la Dumnezeu ce mi s-a intamplat! Voi avea un baietel, asa mi-a spus medicul meu ginecolog, in aceasta dimineata, dupa analize amanuntite”, a declarat manechina, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

In privinta tatalui, ea este rezervata si inca nu a dezvaluit identitatea lui. “Stiu ca se fac foarte multe speculatii, insa va veni vremea cand voi anunta cine este el cu adevarat. Voi pleca o luna din tara si apoi voi detalia, pentru ca este o poveste lunga, intregul adevar. Acum totusi vreau doar sa ma bucur de copilul meu si sper sa am o sarcina usoara”, a spus Pelinel.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune