Biz

Valentina Pelinel arunca bomba pentru WOWbiz.ro! “Da, sunt insarcinata! Voi avea un baietel!”

Azi, Valentina Pelinel a devenit cea mai fericita femeie din lume! Frumoasa femeie a aflat ca este insarcinata, dupa o vizita la medicul ei ginecolog.
STIRILE
WOW
Publicat Luni, 4 Ianuarie 2016 17:35

Valentina Pelinel a surprins, azi, cand a detonat bomba! “Vreau sa va spun ca sunt gravida! Asa cum am declarat in urma cu putin timp, cand nu stiam nimic de o eventuala sarcina, ca atunci cand voi fi sigura ca voi avea un copil, voi anunta public, ei bine, acum am facut-o! SUNT INSARCINATA si sunt foarte fericita! Sunt cea mai fericita femeie din lume! Consider ca este un dar de la Dumnezeu ce mi s-a intamplat! Voi avea un baietel, asa mi-a spus medicul meu ginecolog, in aceasta dimineata, dupa analize amanuntite”, a declarat manechina, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

In privinta tatalui, ea este rezervata si inca nu a dezvaluit identitatea lui. “Stiu ca se fac foarte multe speculatii, insa va veni vremea cand voi anunta cine este el cu adevarat. Voi pleca o luna din tara si apoi voi detalia, pentru ca este o poveste lunga, intregul adevar. Acum totusi vreau doar sa ma bucur de copilul meu si sper sa am o sarcina usoara”, a spus Pelinel.

 

print
Descoperire ciudata facuta de vamesii de la frontiera. Au gasit doua geamantane care se miscau! Cand au vazut ce era inauntru au incremenit
Descoperire ciudata facuta de vamesii de la frontiera. Au gasit doua geamantane care se miscau! Cand au vazut ce era inauntru au incremenit
X