Paparazzi

Valentina Pelinel si-a pus pe ea o fusta mini si a oferit cele mai jucause imagini de pana acum! Frumoasa mamica se simte ca la 18 ani, de cand a aflat ca iubitul ei ar putea fi eliberat VIDEO EXCLUSIV

Valentina asteapta cu nerabdare ca tatal baietelului sau sa fie eliberat.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 oct 2017

Valentina Pelinel, fost model de renume internaţional, este acum mama unui băieţel pe nume Milan şi susţine că noul său rol îi ocupă tot timpul. "Eu am spus încă din timpul sarcinii că, după ce voi naşte, voi renunţa la apariţiile mondene. Situaţia familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri", spunea Valentina acum ceva timp.

Totusi, vestea ca iubitul ei ar putea fi eliberat conditionat, in cateva saptamani, i-a dat aripi Valentinei. Superba mamica a fost surprinsa de paparazzii WOWbiz.ro in ipostaze foarte vesele. Pelinel a profitat de vremea de primavara-vara de afara si a iesit cu o prietena la plimbare. Imbracata intr-o fusta mini, foarte tinereasca, si cu piciorul frumos la vedere, Valentina a fost mai jucausa ca niciodata. Blondina s-a fotografiat in momentul in care arunca frunzele uscate in vant si si-a facut zeci de selfiuri in parc. 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X