Biz

Valentina Pelinel a venit cu bona la petrecerea de botez a fetitei lui Madalin Ionescu. Femeia care are grija de micutul Milan locuieste in vila din Pipera si a plecat intr-o super vacanta de 5 stele, in Turcia VIDEO EXCLUSIV

Noua moda in showbiz! Vedetele autohtone vin cu bonele dupa ele la petreceri si paranghelii. Duminica seara, la botezul fetitei lui Madalin Ionescu, femeia care are grija de Milan, fiul Valentinei Pelinel, s-a ocupat la fata locului de o armata de copii.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat marţi, 18:25

 

Vremurile in care copiii erau crescuti de catre parinti si bunici si apoi dusi la crese si gradinite au fost date uitarii de multa vreme. Astazi, tot mai multe mamici apeleaza la ajutorul bonelor, pentru a face fata unui singur copil, iar in cautarea celei potrivite ele pot schimba chiar si 10 ingrijitoare. (Cum a fost la petrecerea tairii de mot a micului Milan)

 

 

Valentina Pelinel se poate considera o norocoasa. Inainte de a-si gasi ajutorul ideal, in persoana bonei actuale, tanara mamica a schimbat doar doua ingrijitoare pentru micutul Milan. Selectia nu a fost deloc simpla, Valentina a organizat un “casting” riguros si a cerut recomandari, iar intr-un final, a tras lozul castigator si a gasit bona ideala.

 

 

 

Drept dovada, duminica seara, la petrecerea de botez organizata de Madalin Ionescu si Cristina Siscanu pentru fetita lor, Petra, bona lui Milan s-a descurcat nu cu unul, ci cu o grupa intreaga de copii de varste mici.

 

 

Inaintea doamnei, Valentina a schimbat alte 2 bone. Cu cea actuala se intelege de minune si sunt aproape de nedespartit. Locuieste cu ei, in vila din Pipera si vara aceasta a plecat intr-o super vacanta de 5 stele, in Turcia. Valentina i-a platit bilet si a luat-o cu ea in concediu, ca pe un membru al familiei, intrucat femeia este o bona interna cu program permanent. Cel mai important este faptul ca Milan o place, iar ea s-a atasat de copil si amandoi se inteleg foarte bine. Intr-adevar, Milan asculta cel mai mult de mama sa, de Valentina, insa femeia care il ingrijeste are rabdare cu cel mic si nu il pierde din ochi nici macar o clipa”, a declarat pentru WOWbiz.ro o persoana din anturajul Valentinei Pelinel. 

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X