Vedete

Vali Vijelie şi-a pierdut mustaţa la pariuri! Mărturisiri incredibile: ”S-a întâmplat din cauza Minoderei!”

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi, iar de curând, manelistul a mărturisit că a suferit o pierdere.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Vali Vijelie şi-a pierdut mustaţa la pariuri! Mărturisiri incredibile: ”S-a întâmplat din cauza Minoderei!”
icon photo
În cadrul unui interviu la WOWbiz, acesta a mărturisit că şi-a pierdut mustaţa la pariuri. 
 
”Am pierdut-o la un pariu cu Minodora. A zis că face zece ture de stadion şi i-am zis că nu poate. Am fost cu ea pe stadion, a făcut 15 şi am zis că-mi rad mustaţa în direct. Şi am făcut-o, iar de atunci n-am mai lăsat-o să crească.”, a mărturisit Vali la WOWbiz. 
Întrebat ce ar alege între Carmen Şerban şi Minodora, el n-a stat pe gânduri: ”Aş lua pe mama la copii.”, a spus el, însă atunci când a fost pus să aleagă între Daniela Crudu şi Loredana Chivu, el a zis că le alege pe amândouă. 
 
”Mă gândesc...Pot să spun care cred eu care ar fi? Să merg acasă la tine şi să dorm în patul tău. Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie.”, a spus el atunci când a fost întrebat care e cel mai extravagant loc în care a făcut sex!
 
Vezi ce mărturisiri a mai făcut artistul, în videoclipul de mai sus!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”icon photo

Vedete

Iulia Albu, despre momentul Silviei din Gala “Bravo, ai stil! All Stars”: “Ai avut cel mai bun moment, cu siguranta!”

Gala “Invitatie la nunta” s-a sfarsit, iar la finalul acesteia doar o singura concurenta, din cele sase, a reusit sa primeasca note maxime din partea juratilor.

Titlu secțiune