Stiri

Vanghelie si Mizil, victime ale "amantilor" de bone filipineze? Ce alte vedete s-au mai fript cu asiatice care au ajuns sa le fure din casa

Marian Vanghelie si Oana Niculescu-Mizil au ramas fara bunuri in valoare de 50.000 de euro, iar principala suspecta este bona filipineza angajata de acestia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Bonele filipineze, la mare cautare in Romaniaicon photo
Bonele filipineze, la mare cautare in Romania
In acest moment, politistii iau in calcul si varianta ca bona filipineza sa aiba niste complici romani. Asta pentru ca, de cativa ani, infractorii romani au gasit o noua metoda de a goli casele oamenilor cu bani, prin intermediul bonelor filipineze.
Oana si Marian s-au trezit cu bunuri de valoare lipsa
Oana si Marian s-au trezit cu bunuri de valoare lipsa
Oana Mizil angajase o bona filipineza
Oana Mizil angajase o bona filipineza

Modul de operare este extrem de ingenios: femeile cunosc „intamplator” un barbat tanar si cu bani din Romania, care le promite marea cu sarea. Acesta ii spune victimei ca o va lua de nevasta si ca ii va oferi cetatenia romana, insa la un moment dat invoca o situatie de forta majora, pentru care are nevoie de o suma mare de bani. Naive, filipinezele cad in plasa infractorilor si ajung sa goleasca casa celor care le-au angajat. Ulterior, barbatii dispar cu banii sau cu bunurile si isi sterg identitatea de pe conturile de socializare prin intermediul carora „si-au agatat” victimele.


In alta ordine de idei, mai multe vedete de la noi au avut, de-a lungul timpului, probleme cu bonele filipineze – unele dintre ele legate de furturi din locuinte, altele - de comportament.


Oana Turcu si Cristi Brancu si-au concediat bona filipineza in urma cu cativa ani, dupa ce au constatat ca din casa lipseau trei posete de firma. Cei doi au descoperit ca femeia nu era la prima „fapta”: bona mai „imprumutase” diverse lucruri din camerele de hotel pe unde mai fusese in vacanta. Luata la intrebari, filipineza a recunoscut, insa a devenit extrem de violenta in limbaj.

Pepe si Raluca au apelat si ei la bone filipineze
Pepe si Raluca au apelat si ei la bone filipineze

Politicianul Cazimir Ionescu a avut o menajera din Filipine, insa la un moment dat a constatat ca din casa incep sa-i dispara diverse lucruri. Femeia a sustinut sus si tare ca este nevinovata. Dupa ce a fost concediata, femeia a fost angajata de cantaretul Pepe. Nici aici nu a stat prea mult, pentru ca la un moment dat, filipineza a scapat-o din brate pe fiica artistului, iar micuta s-a lovit la cap.


Adriana Bahmuteanu a renuntat si ea la cele doua bone filipineze pentru ca acestea au iesit in club, s-au imbatat, iar la intoarcere au varsat in taxi. In urma scandalului provocat, Bahmu a decis sa le concedieze.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!icon photo

WOW

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!

Daniela Crudu a facut senzatie recent intr-un club din Bacau unde a dansat din nou pe boxe, fix cum facea in anii trecuti.

Titlu secțiune