Vedete

Varciu si Adelina - Ce s-a intamplat intre ei dupa sarutul pasional pe care l-ai vazut la televizor?

Sarutul pasional dintre Liviu Varciu si Adelina Pestritu pe care romanii l-au vazut de Revelion, la Kanal D, a incins imaginatia tuturor. Ce s-a intamplat dupa aceea intre ei? S-au impacat? Au continuat sa se intepe? ##VIDEO14090##

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Liviu Chirita, Cornelia Ionescu


In noaptea de Anul Nou, Kanal D a prezentat imagini inregistrate cu Adelina Pestritu si Liviu Varciu in mari tandreturi. Mai mult, cei doi s-au si sarutat la un moment dat, spre deliciul celor prezenti in platou la “Roata Revelionului”, dupa ce Pestrita a avut de efectuat o pedeapsa din concurs.

Imediat, au inceput si speculatiile cum ca Liviu si Adelina vor fi din nou impreuna.

Ei bine, in realitate nu a fost deloc asa. Sarutul a ramas doar un sarut, fara urmari in viata reala. “La acest joc minunat, orice pedeapsa se face, fie buna, fie rea. In cazul Adelinei a fost o pedeapsa ca oricare alta, acum, nu pot spune daca a fost buna, daca a fost rea…”, a declarat Liviu Varciu pentru WOWbiz.ro!

De partea cealalta, Adelina nu a vrut sub nicio forma sa mai comenteze “sarutul anului 2013”, spunand doar ca nu s-a impacat cu Varciu asa cum crede toata lumea. “Nu vreau sa mai spun nimic, pentru ca se interpreteaza”, a declarat Adelina Petritu.

De altfel, vedeta Kanal D are dreptate, intrucat de Revelion, ei nu au fost impreuna. Adelina a prezentat un spectacol la Focsani si, apoi, a dat o fuga in Poiana, alaturi de cativa prieteni. “Mi-am petrecut Noptea dintre ani muncind, la Focsani, unde am fost maestru de ceremonii. Pe urma, m-am distrat si eu pic la munte. Am primit zeci de mesaje de la admiratori si prieteni si m-am simtit foarte bine”, a declarat Pestritu. Ce nu a mai spus vedeta este ca, barfesc apropiatii, Varciu nu a sunat-o sa-i ureze “La multi ani!”. Probabil, nu a avut dispozitia necesara, daca ar fi sa ne luam dupa o declaratie data de artist saptamana trecuta. “Poate o sun pe Adelina, depinde de starea pe care o am”.

In schimb, Liviu si-a petrecut Sarbatorile la Bucuresti, de Craciun, si la Timisoara, unde s-a dus sa-si vada fetita, de Revelion. La 12.00 noaptea, de Anul Nou, Varciu a mers intr-un restaurant din orasul banatean, alaturi de Augustin Viziru, si el un divortat celebru.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune