Biz

Vecinul Andreei Balan, suparat ca n-a fost invitat la botezul Ellei: “La mine in curte a copilarit si nu m-a chemat la petrecerea fetitei” – Barbatul sustine ca acum artista e femeie serioasa, la casa ei, si nu-si va mai arata chilotii pe scena | EXCLUSIV

Andreea Balan, una din cele mai apreciate artiste de la noi, si-a botezat fetita luna trecuta, intr-un cadru restrans. Daca la biserica au fost doar cateva persoane, toate foarte apropiate familiei, la petrecere au fost in jur de 100 de invitati. Cantareata si sotul ei au incercat sa-i aiba alaturi pe membrii familiilor, dar si prieteni buni, si sa nu faca petrecere mare cu toti cunoscutii.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 mai 2017

Spre surprinderea tuturor, nici bunica Andreei, ce locuieste langa Ploiesti, cea la care artista a copilarit, nu a fost prezenta nici la biserica, nici la petrecerea micutei Ella Maya. (Vezi AICI cum s-a pozat Andreea recent, in bratele sotului ei) Nu pentru ca n-a fost invitata, ci pentru ca, la varsta de 84 de ani ai sai, ii este mai greu sa se deplaseze si sa stea atatea ore in picioare.

Vecinul bunicii Andreei Balan, Tonel, in curtea caruia artista s-a jucat mai toata copilaria ei, dupa cum sustine barbatul, nu s-a numarat printre invitatii de la botez. Iar acest lucru nu prea i-a picat bine, se pare.

“Nu am fost invitat la botezul fetitei Andreei si am vazut ca nici vecina, mamaia Andreei nu a fost. Nici eu nu m-as fi dus, dar ar fi fost frumos, consider eu, sa fi invitat cunostintele. Andreea a copilarit la mine in curte, aici se juca. Imi place foarte tare de ea, e respectuoasa, e puternica, e muncitoare, canta frumos, are scoala de dans, e vedeta la televizor. Acum, de cand e mamica, am vazut ca nu-si mai arata chilotii, pe scena. Are altfel de coregrafii. Normal, ca acum are alt statut, de mama, de femeie maritata. Tot respectul pentru ea, dar nu uit ca nu m-a invitat la botez. Daca vine la mamaie, in vizita, sa treaca sip e la mine cu cea mica, sa o vad si eu. Le dau de toate, de prin curte, fructe, legume, ce vor. Inainte, Andreea trecea mai des pe la mamaie, se oprea cu dansatoarele ei, cu trupa, cand era in drum spre un concert. Acum, de cand a devenit mamica, vine mai rar”, ne-a spus Tonel, vecinul bunicii Andreei Balan. 

print
Stiripesurse.ro
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
X