Vedete

Veste bomba in familia lui Nicolae Guta! S-a casatorit in secret fiul Nicoletei Guta? Vezi imaginea care-l da de gol pe Gabriel FOTO

Gabriel Guta se iubeste de doi ani cu Roxana, care are un copil din alta relatie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Veste bomba in familia lui Nicolae Guta! S-a casatorit in secret fiul Nicoletei Guta? Vezi imaginea care-l da de gol pe Gabriel FOTO  icon photo

Gabriel Guta, fiul din prima casatorie al Nicoletei Guta, a ajuns acum un an la un gabarit normal dupa ce si-a facut o operatie de micsorare a stomacului.

Foarte indragostit de Roxana, o tanara care are o fetita dintr-o alta relatie, Gabriel are si el grija de copilul iubitei sale, cu care se comporta ca un adevarat tata.

Gabriel este tata pentru fetita iubitei 

Zilele trecute, fiul Nicoletei Guta si-a surprins amicii aparand cu o mare verigheta la mana stanga, alimentand zvonurile ca s-ar fi casatorit in secret cu Roxana in Petrosani, orasul in care Nicolae, celebrul sau bunic, isi are majoritatea proprietatilor. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune