Biz

Vesti-soc despre Denisa Manelista: a fost tratata cu venin de sarpe? Pretul unui gram de otrava ajunge pe piata la 1.000 de euro! | EXCLUSIV

Vesti din ce in ce mai triste despre Denisa Manelista si starea sa de sanatate. In ciuda eforturilor facute de familie, a tratamentelor sofisticate si a leacurilor naturiste administrate, artista se afla intr-o stare critica si viata sa sa atarna in continuare de un fir de ata.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 mai 2017

Din pacate, in ultimul timp nici tratamentele naturiste, atat de mult laudate, preparate si administrate de terapeutul angajat de familia Denisei, nu mai dau rezultate. In urma cu doua saptamani, starea artistei era relativ imbucuratoare si organismal sau parea ca isi revine dupa multe, multe, saptamani de incertitudini. (Vezi aici cum a fost surpinsa mama Denisei plangand in hohote pe balcon) 

Din informatiile noastre, atunci, un terapeut i-ar fi aplicat un tratament puternic realizat pe baza de venin de sarpe.

“Unul dintre tratamentele facute ar fi fost venin de sarpe. E un leac foarte scump, un gram de venin costa peste 1000 de euro si este adus din strainatate. Denisa a facut, se pare, mai multe sedinte si starea sa era buna. Din ce am inteles, veninul asta ajuta ficatul si nu lasa boala sa se imprastie in organism”, ne-a declarat o persoana care locuieste in blocul Denisei Manelista.

In strainatate, veninul de sarpe este folosit in tratarea afectiunilor severe si este cel mai bun intaritor natural al imunitatii corpului. Otrava este luata de la serpii crescuti in ferme speciale. Din venin este extrasa proteina despre care se spune ca ar inlocui cu succes morfina, pentru cei care amana sa o foloseasca si ca, ar putea vindeca anumite forme de cancer si boli hepatice.

 

print
Stiripesurse.ro
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
S-a dus la morga sa ridice trupul sotie, dar cum a gasit-o pe aceasta, l-a marcat pe viata. Ce ii facea un asistent tinerei decedate in urma cu aproximativ o ora este SOCANT!
X