Vedete

Veşti tot mai proaste despre starea de sănătate a Denisei Manelista! Amănunte cutremurătoare au ieşit la iveală

Starea de sănătate a Denisei Răducu, cunoscută sub numele de Denisa Manelista, pare să se înrăutăţească. După ce a fost găsită inconştientă în casă, un apropiat al vedetei a făcut mărturisiri incredibile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Veşti tot mai proaste despre starea de sănătate a Denisei Manelista! Amănunte cutremurătoare au ieşit la iveală


Mai exact, potrivit Spynews, starea de sănătate a artistei de 27 de ani este precară, ea fiind internată într-un spital din Capitală.


 ”Azi se simte mai bine, dar, din păcate, nu ştim pentru câtă vreme. Pentru că starea ei este ba bună, ba rea. S-a simţit extrem de rău, abia se mai ţinea pe picioare şi avea momente în care uita cu cine vorbeşte, dar, acum, azi, era mai bine. Trebuie să fim optimişti, să fim puternici pentru ea şi să ne rugăm în fiecare moment pentru o minune. Pentru că asta este marea ei şansă: o minune”, a spus un apropiat de-al vedetei, conform sursei citate.

Mai mult de atât, se pare că artista ar fi renunţat la tratamentul naturist pe care-l urma şi, din păcate, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit:  ”Nu sunt medic, dar am impresia că se simte mai rău de când a renunţat la tratamentul homeopat, naturist. Părea să se vadă îmbunătăţirile când făcea acel tratament, acum e mult, mult mai rău”, a mai spus el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!icon photo

WOW

Daniela Crudu, din nou pe boxe! Bruneta a revenit la viata de dinainte! Ce show a facut intr-un club – Foto!

Daniela Crudu a facut senzatie recent intr-un club din Bacau unde a dansat din nou pe boxe, fix cum facea in anii trecuti.

Titlu secțiune