Vedete

Victor Rebengiuc a explicat de ce nu a vrut sa joace in noul "Morometii": "Daca ramanea distributia din prima serie, era altceva!"

Victor Rebengiuc a avut doua motive pentru care a refuzat sa joace in noul "Morometii".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Victor Rebengiuc a explicat de ce nu a vrut sa joace in noul "Morometii": "Daca ramanea distributia din prima serie, era altceva!" icon photo

In cadrul "Intalnirilor Yorick", marele actor Victor Rebengiuc a explicat de ce a refuzat sa joace in "Morometii 2", noul film realizat tot in regia lui Stere Gulea, acelasi regizor care a pus in scena si celebrul film turnat in 1985.

"Am fost tentat sa preiau rolul, dar..."

"N-am acceptat să filmez la noul „Moromeţii” din două motive. Sigur că am fost tentat să reiau rolul, dar… filmul se face în comuna Talpa, din Teleorman, o comună destul de izolată. Când am filmat eu la „Moromeţii” veneam în fiecare zi de la Bucureşti cu maşina şi plecam după filmare în fiecare zi înapoi. Ei da, dar eram cu 30 de ani mai tânăr… Acum n-aş mai fi putut să fac asta. Şi după ce am semnat contractul, l-am sunat pe Stere şi i-am zis că n-o să pot face asta", a marturisit maestrul de 84 de ani, citat de ziarulmetropolis.ro. 

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

icon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Pembe este ceruta in casatorie

In episodul de azi din "Dragoste si ura", Pembe este prinsa cu “mata-n sac”.

Titlu secțiune