Vedete

Victor Slav la bustul gol, intr-o fotografie demna de coperta de revista!

Victor Slav, prezentatorul emisiunii WOWbiz, de la Kanal D, are un bust de admirat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Victor Slav la bustul gol, intr-o fotografie demna de coperta de revista!icon photo

Desi este tatic cu norma intreaga si se implica trup si suflet in cresterea si ingrijirea fiicei sale, Natalya Sofia, prezentatorul de la Kanal D, Victor Slav, continua sa faca sport si sa arate foarttte bine!

Inzestrat cu un fizic de admirat si un corp bine lucrat la sala, Victor Slav este candidatul ideal pentru revistele masculine de sport, nutritie si stil sanatos de viata.

Victor Slav la bustul gol, intr-o fotografie demna de coperta de revista!
Recent, Bogdan Vladau, prietenul prezentatorului de la Kanal D, a urcat pe o retea de socializare o fotografie demna de copertele de revista. Intr-o fotografie care a strans mii de like-uri pe retelele de socializare, Victor Slav apare alaturi de gasca lui de prieteni, la piscina, la bustul gol si infasurat cu un prosop in jurul taliei.

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune