Vedete

Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie, a murit. Avea doar 32 de ani

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie, a murit. Avea doar 32 de aniicon photo
Victor Spirescu, primul roman care a ajuns in Marea Britanie, dupa ridicarea restrictiilor, in ianuarie 2014, a murit intr-un accident.

Fotografii cu tanarul imigrant roman, venit la munca in Marea Britanie, au facut atunci inconjurul presei romanesti, dar si internationale.
Anuntul mortii sale a fost facuta pe Facebook, de un apropiat.„Azi am pierdut un prieten drag mie si familiei mele ……a plecat mult prea repede dintre noi. În urmă cu 3 luni îmi spunea „Adiţule nu am trăit degeaba, am trăit viaţa la maxim!” Mai erau multe de făcut „Vicor”! Odihneşte-te în pace, Spirescu Victor! Condoleanţe familiei!”, a scris pe Facebook Adrian Claudiu.

La data de 1 ianuarie, Victor Spirescu aterizare in Marea Britanie. Venirea sa a fost memorabila, mai ales ca tanarul fusese intampinat de o armata de ziaristi, dar si de reprezentanti ai Parlamentului britanic. Acestia se asteptau la un val de imigranti, insa au avut o surpriza: singurul venit era nimeni altul decat Victor Spirescu, confuz de toata atentia care i se oferea.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune