WOW

VIDEO! Ce mamica sexy! Uite-o pe Simona Patruleasa cu sotul si fetita! Si-au facut de cap in parcul de distractii!

Una dintre cele mai frumoase familii din showbiz este cu siguranta a Simonei Patruleasa. Vedeta si sotul ei, omul de afaceri Sabin Ivanof, au o fetita minunata pe care o rasfata si o duc in fiecare zi cateva ore in parc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Simona Patruleasa (39 ani) este genul acela de mamica dupa care toti barbatii intorc capul pe strada, chiar si cand isi tine de mana fetita. Vedeta insa ignora toate privirile, avand ochi doar pentru sotul ei, Sabin Ivanof care o adora si, mai mult, este si un tatic-model.

VIDEO! Ce mamica sexy! Uite-o pe Simona Patruleasa cu sotul si fetita! Si-au facut de cap in parcul de distractii!icon photo
Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe prezentatoarea stirilor Kanal D de weekend, impreuna cu familia la un parc de distractii. Imbracata cu o bluza larga si o pereche de pantaloni scurti, bruneta, alaturi de partenerul ei de viata, isi supraveghea fata, pe micuta Ingrid, care s-a dat in toate masinutele din parc, dupa ce s-a plictisit de leagane.
VIDEO! Ce mamica sexy! Uite-o pe Simona Patruleasa cu sotul si fetita! Si-au facut de cap in parcul de distractii!

Parintii nu i-au refuzat nicio placere, ba chiar, dupa privirile lor nostalgice, ai zice ca si-au dorit pentru cateva momente sa fie din nou copii, sa urce si ei intr-un carusel.

De apreciat este si rabdarea Simonei si a sotului care n-au dat niciun semn ca ar vrea sa paraseasca locul de distractii inainte ca fetita se fie pe deplin multumita, desi in jurul lor alti adulti isi zoreau mostenitorii sa mearga mai repede acasa.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferitaicon video

Vedete

Durere fara margini pentru Alexandru Arsinel! Motivul pentru care marele actor a varsat lacrimi amare pe patul de spital, imediat dupa interventia suferita

Alexandru Arsinel a izbucnit in plans in momentul in care i-a anuntat pe organizatorii unei gale in memoria Stelei Popescu, prietena si colega sa de o viata, ca nu poate ajunge sa ridice premiul oferit actritei!

Titlu secțiune