Stiri

VIDEO Cea mai tare farsa! A vrut sa isi pacaleasca iubitul ca il inseala, in schimb s-a lasat cu cutite - Amantul a fost la un pas de moarte

Cand vine vorba de farse, americanii sunt cei mai tari.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: I.M.D.


Initial, planul era ca tanara sa isi pacaleasca iubitul ca are o aventura cu un student, coleg cu ei de facultate. Actiunea a avut loc la ei in casa si au fost ajutati de un alt barbat care a instalat camerele si a avut grija ca totul sa decurga ok.

Cand iubitul fetei a venit acasa si i-a vazut pe cei doi pe canapea, iadul s-a dezlantuit. A inceput sa tipe si sa ii injure pe cei doi infideli care, in sinea lor, radeau. Nervos, barbatul s-a dus in bucatarie de unde a scos un cutit si a inceput sa il ameninte pe 'amant'.

VIDEO Cea mai tare farsa! A vrut sa isi pacaleasca iubitul ca il inseala, in schimb s-a lasat cu cutite - Amantul a fost la un pas de moarte

Panicat, tanarul a inceput sa tipe la prietenul lui care era inchis in camara sa iasa afara si sa il salveze din mainile iubitului fetei. Ceea ce a aflat el dupa secunde de frica si teroare este ca farsa era, de fapt, pentru el! Da play la video sa te amuzi copios!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune