Biz

VIDEO! Connect-R si Misha si-au decorat casa cu portretele lor! Exteriorul ca exteriorul, dar stai sa vezi cum arata interiorul locuintei lor!

Daca in urma cu cativa ani, Connect-R a avut serios de tras cu casa parintilor sai, care au fost evacuati de banca din locuinta si pusi sa plateasca o suma uriasa de bani, mai nou, artistul se lafaie intr-o vila superba.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 mar 2016

O fotografie cu Misha si Connect-R a fost asezata langa icoana lui Arsenie BocaRidicata intr-un complex rezidential din zona de sud a Capitalei, casa lui Connect-R si a Mishei, estimata la 250.000 de euro, este imensa si sare in ochi de la o posta datorita marimii si a albului in care a fost zugravita. Si tot albul este culoarea care predomina si in interior, mobilierul, decoratiunile, covoarele si perdele fiind de un alb imaculat. Pe fundal se poate observa un tablou cu Misha si Connect-RCasa este prevazuta cu scara interioara, iar pe nisa care mascheaza caloriferul se afla un tablou de dimensiuni mari cu Misha, Connect-R si Maya, fetita lor. Fotografii inramate cu cei doi se regasesc si in living, la loc de cinste, asezate langa icoana care il infatiseaza pe Parintele Arsenie Boca.

print
Stiripesurse.ro
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
X