Vedete

Video de colectie! Jandarmul cu vocea de aur a cantat LIVE la TV - Simonei Gherghe i s-a facut pielea ca a Andrei! Vezi de ce nu ar renunta la Jandarmerie

Nicolae Lacatus, jandarmul care a innebunit o tara intreaga cu melodia lui de jale, a fost invitat la Simona Gherghe in emisiune.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


El a declarat ca in ultima saptamana a fost asaltat de cereri de prietenie si de mesaje pe Facebook.


"Am primit sute de mesaje, cereri, nu mai faceam fata. Nu ma asteptam sa fiu atat de apreciat, dar sunt impresionat", a spus el.

Nicolae a marturisit ca nu ar renunta la cariera lui chiar daca ar urma sa aiba succes in muzica. "Cred ca le pot impaca pe amandoua. Nu as renuna, am muncit mult ca sa ajung aici. Melodia am invatat-o de la tatal meu", a precizat jandarmul.

Vizibil emotionat, el a interpretat LIVE melodia care l-a facut celebru. Desi ii tremurau mainile si uneori si vocea, prestatia lui a fost una reusita si extrem de emotionanta.

Intrebat ce artisti prefera, Nicolae a preferat sa nu dea nume. "Ascult cantareti care acum nu mai sunt, ei ma entuziasmeaza. De obicei, eu cant muzica usoara, dar mai cant si populara", a spus el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri! 

icon video

Vedete

Madalina Ghenea, rol de tarancuta fatala intr-un film romantic. Premiera mondiala are loc vineri!

Madalina Ghenea da lovituta la nivel mondial cu rolul principal pe care il interpreteaza in “Smitten!”, o comedie romantica ce are la baza o poveste savuroasa.

Titlu secțiune