Biz

VIDEO Denisa de la Bambi a vrut buze mai mari, dar a ajuns sa fie desfigurata! Si-a injectat o solutie care i-a deformat fata!

STIRILE
WOW
Publicat Joi, 28 Ianuarie 2016 18:32

Denisa Tanase trebuie sa sufere acum pentru a repara o greseala facuta pe vremea cand avea doar 19 ani. Cantareata si-a dorit buze mai mari si si-a injectat o substanta care s-a dovedit extrem de periculoasa si care a inceput sa migreze. In loc sa ramana in buze, substanta injectata s-a deplasat si i-a deformat fata.Acum, Denisa merge periodic la medic pentru "reparatii".


"Mi-am umflat o singura data buzele, de doua ori le-am dezumflat. Au fost interventii foarte mici, au durat putin. Nu s-a taiat nimic. M-a durut putin, dar suportabil, si asta pentru ca nu s-a facut anestezie. M-am ingrozit cand am vazut ce culoare are solutia respectiva, cum arata, ce am avut eu injectat", a spus Denisa de la Bambi la Teo Show.Cantareata si-a injectat la vremea respectiva bioalcamid, aceeasi substanta care a desfigurat-o si pe Brigitte Sfat! "La ea a fost si mai grav, a fost cumplit", a explicat Denisa Tanase.

print