WOW

Video dumnezeiesc! Dansul care iti va face pielea de gaina - Au facut istorie la Ucrainienii au Talent cu pasiunea din miscarile lor iar in finala el a cerut-o de sotie

Fiecare finala a concursului "Got Talent" din fiecare tara a fost extrem de spectaculoasa, insa parca niciuna ca cea de la Ucrainieni.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Un cuplu de indragostiti a facut un dans demential care iti face pielea de gaina cand il privesti si la care ai da "repeat" de fiecare data cand ai avea ocazia. Insa pana aici nimic atat de neobisnuit pentru finala unui concurs de talente. Insa spre sfarsitul concursului partea masculina a trupei "Duo Flame" i-a facut iubitei o surpriza de neuitat. El a cerut-o de sotie pe aleasa sufletului ei chiar la finalul competitiei.

Emotia a cuprins tot platoul, iar juratii au ramas fara cuvinte. Pe langa un cuplu model cei doi sunt si niste dansatori desavarsiti, iar dansul pe care l-au realizat in semifinala de la "Ucrainienii au talent" a devenit viral pe net, iar cel din finala cu siguranta va fi unul dintre cele mai urmarite dansuri de la un concurs si va ramane in sufletul multora.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune