Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | Bomba anului in showbiz! Vica si Botezatu, apropieri suspecte! Cei doi doi au fost surprinsi, in tandreturi! El o ia de gat, ea-i zambeste seducator si il mangaie pe... blanita!

Paparazzii WOWbiz.ro au avut parte, aseara, de o surprinza de proportii: Vica Blochina si Catalin Botezatu, surprinsi impreuna si incredibil de tandri...
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 ian 2016

Cei doi au petrecut cateva ore bune intr-o zona comerciala de lux din Capitala, cu magazine exclusiviste. S-au plimbat, au mers la o cafenea, au facut si niste cumparaturi, toate intr-o atmosfera neasteptat de... calda.

Socul adevarat a fost, insa, cand cei doi, brusc si dintr-o data, s-au luat de gat intr-un magazin. E drept, flirturile dintre ei erau evidente, Vica si Bote privindu-se mereu in ochi, zambind, mustacind si atingandu-se ori de cate ori aveau ocazia.

Intr-un magazin, insa, Vica a fost cea care a facut primul pas. I-a mangaiat tandru blanita de pe geaca lui Bote si s-a lasat, neajutorata, cu capul pe umarul designerului. Acesta a raspuns imediat gestului blondei si, in doar cateva secunde, a luat-o de gat pe frumoasa  lui insotitoare!

Acestea, sunt, pe departe, imaginile anului 2016! Pentru ca nimeni nu se astepta ca intre cei doi, buni prieteni si apropiati de multi ani, sa se infiripe ceva. Insa imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro vorbesc de la sine...

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X