Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | Cea mai frumoasa afacerista din Romania, selfie-uri pe strada cu un blogger fashion! Zici ca i-a decupat cineva din revistele de moda! Ea e ditamai patroana, cu o avere de milioane de euro!

Dorothy Constantin are 32 de ani si arata genial!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 28 feb 2016

Frumoasa femeie de afaceri, traieste, de cativa ani, o poveste de iubire cu businessman-ul Puiu Popoviciu. Este sexy, are alura de top model, se imbraca de la marile case de moda ale lumii si are si milioane de euro in conturi, laudandu-se cu afaceri prospere in Romania.

Zilele trecute, Dorothy a fost surprinsa plimbandu-se pe o strada din Capitala in compania unui cunoscut blogger de fashion! Se vedea de la o posta ca pe cei doi ii leaga o frumoasa prietenie, ei vorbind, razand si distrandu-se in timpul plimbarii.

La un moment dat, barbatul s-a oprit, si-a potrivit telefonul mobil si si-a facut un selfie cu Dorothy! Dupa ce au privit satisfacuti poza, cei doi au mai facut cativa pasi, apoi femeia i-a cerut sa ii faca o fotografie singura. Bloggerul s-a executat si, dupa cateva incercari a reusit sa realizeze imagina dorita. Cei doi au pornit, apoi, pe carosabil si s-au despartit cu pupaturi si vorbind, in continuare, cate in luna si in stele, chiar si de la distanta!

print
Stiripesurse.ro
Fantastic! Ce a facut aceasta batrana cand sotul ei a murit: "I-am turnat 3 litri pe gat si l-am tinut in caldurile alea 3 zile"
Fantastic! Ce a facut aceasta batrana cand sotul ei a murit: "I-am turnat 3 litri pe gat si l-am tinut in caldurile alea 3 zile"
X