Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | Cea mai frumoasa afacerista din Romania, selfie-uri pe strada cu un blogger fashion! Zici ca i-a decupat cineva din revistele de moda! Ea e ditamai patroana, cu o avere de milioane de euro!

Dorothy Constantin are 32 de ani si arata genial!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 28 feb 2016

Frumoasa femeie de afaceri, traieste, de cativa ani, o poveste de iubire cu businessman-ul Puiu Popoviciu. Este sexy, are alura de top model, se imbraca de la marile case de moda ale lumii si are si milioane de euro in conturi, laudandu-se cu afaceri prospere in Romania.

Zilele trecute, Dorothy a fost surprinsa plimbandu-se pe o strada din Capitala in compania unui cunoscut blogger de fashion! Se vedea de la o posta ca pe cei doi ii leaga o frumoasa prietenie, ei vorbind, razand si distrandu-se in timpul plimbarii.

La un moment dat, barbatul s-a oprit, si-a potrivit telefonul mobil si si-a facut un selfie cu Dorothy! Dupa ce au privit satisfacuti poza, cei doi au mai facut cativa pasi, apoi femeia i-a cerut sa ii faca o fotografie singura. Bloggerul s-a executat si, dupa cateva incercari a reusit sa realizeze imagina dorita. Cei doi au pornit, apoi, pe carosabil si s-au despartit cu pupaturi si vorbind, in continuare, cate in luna si in stele, chiar si de la distanta!

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X