Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | CRBL e cool si-n Trabant, si-n limuzina! L-am prins pe cantaret coborand dintr-o masina de super fite! Mesajul de pe tricou, insa, i-a lasat pe toti cu gura cascata!

CRBL a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro intr-o ipostaza... neobisnuita!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 23 feb 2016

Ca este un tip cool, asta stim cu totii, atat noi, cititorii, dar in special fanii artistului. CRBL are stilul lui, mereu original, danseaza impecabil, se poarta la fel, are o familie frumoasa si o cariera de succes. Desigur, in urma unui asemenea cumul de plusuri vine si situatia financiara buna. Tocmai de aceea, e normal ca solistul sa conduca o masina de fite. Insa... o limuzina dupa care intorci capul ca dupa soare, reprezinta o surprinza pentru oricine, cand de la volan coboara un tip cool ca CRBL.

Surpriza totala abia acum vine. Desi se da jos de la volanul unui Jaguar "de moare lumea" pe care, in mod normal, si-l permit doar bogatasii din Top 300 Capital, cantaretul pare ca nu-si doreste sa induca lumea in eroare si isi explica statutul printr-un tricou cu mesaj: "It's not my car! - traducere "Nu este masina mea!".

Ca tricoul reprezinta doar o coincidenta sau CRBL l-a ales special pentru a nu crede careva ca a devenit proprietarul limuzinei pe care o conduce, nu avem de unde sa stim. Cert este ca el, artistul, in asociere cu bolidul scump si mesajul de pe tricou a reusit sa puncteze o noua aparitie cool, in stilul lui.

print
Stiripesurse.ro
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit. Nu le-a venit sa creada ca e EL
X