Biz

VIDEO EXCLUSIV | Lidia Buble e mare vedeta, dar ai idee cat de talentati sunt fratii ei? Cantareata vorbeste in premiera despre cei 10 frati, toti pocaiti! "Adevarul e ca trei dintre ei sunt mai talentati ca mine! Canta mai bine!".

Lidia Buble este al 8-lea copil al unei familii de penticostali, cu 11 mostenitori! Ea a devenit vedeta, e drept. La fel si fratele ei Iosif, jurnalist cunoscut. Despre ceilalti 9 se stiu, insa, putine lucruri.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 29 ian 2016

Lidia BubleFrumoasa si talentata cantareata devine extrem de melancolica atunci cand isi aminteste de fratii ei de la Deva. Ii e dor de mesele in familie, la care se adunau toti cei 11 copii si parintii. O familie numeroasa crescuta in spiritul penticostal, cu viata inchinata Domnului Iisus.

Tatal Lidiei, Viorel Buble, este pastor la Biserica Penticostala Emanuel din Deva, om respectat in comunitatea din care face parte. In cadrul adunarilor credinciosilor din acest cult religios, pe langa predici, se pune mare accent pe cantecele bisericesti. Iar printre cei care, saptamanal, interpreteaza asemenea piese sunt fratii Lidiei.

Diana si Lorena BubleBeniamin BubleFilmulete cu acestia, cantand, sunt numeroase pe internet si am selectat si noi cateva, azi. Veti putea decide dumneavoastra cat de talentati sunt fratii Lidiei si  daca acestia canta sau nu mai bine ca solista.

Mai mult decat atat, Lidia a acceptat sa vorbeasca, in premiera, despre fratii ei. "Sunt foarte mandra de fratii mei! Sunt extrem de talentati si... adevarul este ca trei dintre ei sunt chiar mai talentati decat mine. Canta mai bine! Este vorba despre Elisei, Diana si Lorena. Ei iau lectii de canto, dar canta si la instrumente muzicale. Lorena, cea mai mica este si cea mai talentata din familie. De intalnit, cu totii, ne intalnim cand apucam. Ultima data ne-am vazut la un botez sau binecuvantare, cum se spune la noi. Au lipsit doar o sora care locuieste in Spania si un frate care sta in Bucuresti si nu a putut veni. Imi vine sa plang cand ma gandesc la ei", ne-a declarat Lidia Buble in exclusivitate.

Urmariti aici intregul interviu pe care frumoasa artista ni l-a acordat.

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X