Biz

VIDEO EXCLUSIV! Cosmar curat pentru Doinita Oancea! S-a umplut de cosuri! Nici n-a scapat de problemele de la ficat ca a dat de altele

Dupa ce a acuzat stari de oboseala cronica si slabiciune acuta si a ajuns la doctor, dusa aproape cu forta de mama ei, Doinita Oancea intampina acum alte probleme de sanatate.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 29 mar 2016

Nu scapa de una, ca da de alta. In ultima vreme, Doinita Oancea s-a trezit cu sanatatea in piuneze. Perioada gri a inceput imediat dupa Sarbatori, cand actrita a acuzat o stare de oboseala cronica care a scos-o din programul normal si a silit-o sa stea mai mult pe acasa. Pana mai ieri, Doinita Oanecea avea un ten de nota zeceDusa la doctor aproape cu forta de mama sa, artista avea sa afle ca starile neobisnuite pe care le avea i se trageau de la ficatul obosit, stilul de viata dezordonat, acumularea de stres pe fondul scandalurilor din viata persoanal si consumul unor sucuri racoritoare acidulate.

Obisnuit sa vada astfel de cazuri, medicul generalist i-a prescris brunetei o dieta alimentara usoara, ceaiuri si i-a interzis consumul de bauturi racoritoare. In plus, doctorul a incurajat-o si i-a recomandat Doinitei sa duca un stil de viata mai asezat, asigurand-o ca starea sanatatii sale se va ameliora treptat si de la zi la zi. Lucru care s-a si intamplat.

Doinita Oancea are trasaturile chipului bine proportionateCand artista se pregatea, insa, sa spuna hop! si sa se bucure ca a depasit perioada de restrictii, iata ca la orizont apar altele belele.

Comedoane au aparut in zona tamplelorDe aceasta data, problemele medicale ale Doinitei nu mai sunt ascunse, cum au fost cele de la ficat descoperite in urma analizelor, ci sunt... la vedere. In ultima vreme, tenul sau curat din trecut a fost invadat de pustule si cosuri. Nu este exclus ca acestea sa fi aparut pe fondul detoxifierii ficatului sau al medicatiei sau, la fel de bine, iritatia tenului sa fie cauzata de folosirea cosmeticelor in exces. Contactata de WOWbiz.ro, Doinita Oancea a vorbit cu sinceritate despre acest subiect delicat pentru orice femeie. Cateva cosuri razlete se pot observa si pe obraz“Nu stiu sa zic ce-i cu tenul meu. Sunt perioade si perioade si trec. Partea buna e ca eu asa cum sunt, asa ma arat. Daca imi fac o fotografie, nu o prelucrez inainte de a o posta ca sa ascund anumite chestii. Culmea e ca, in acest moment, incep sa ma simt mai bine si remarc de la zi la zi o schimbare in bine a starii mele generale. Da, cred ca rezolv problemele de la ficat. Regimul alimentar si de viata m-au ajutat foarte mult. La fel si ceaiurile si odihna. E prima oara dupa mult timp cand ma trezesc dimineata odihnita. Probabil s-au eliminat toxinele acumulate in timp”, ne-a declarat Doinita Oancea.

 

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X