Vedete

VIDEO EXCLUSIV! Ei sunt cea mai mare bucurie a Cristinei Spatar! "Sunt o mama permisiva!" Artista are doi copii superbi!

Solista trece printr-o perioada delicata in casnicie, dar e hotarata sa nu renunte la partenerul ei de viata. ##VIDEO410249##

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


VIDEO EXCLUSIV! Ei sunt cea mai mare bucurie a Cristinei Spatar! "Sunt o mama permisiva!" Artista are doi copii superbi!icon photo
In ciuda comportamentului afaceristului care de cand a fost eliberat din arestul preventiv pare ca isi retraieste burlacia, cantareata crede in familia ei si e convinsa ca si peste 20 de ani va fi alaturi de sotul ei.

Deocamdata insa, cei care reusesc sa ii aduca zambetul pe buze solistei sunt copiii, “comorile” ei. Artista recunoaste ca nu este o mama exigenta si le face micutilor toate poftele.

Sunt o mama  permisiva. Sunt permisiva si cu sotul meu, si cu copiii. Cred ca mama mi-a transmis calitatea asta. Ea era blanda, nu urla, nu avea iesiri necontrolate. Copiii tind sa semene cu sotul meu. O sa realizez daca e vreunul bland ca mine. Sa stii ca sunt copii buni, sensibili”, a declarat Cristina Spatar.

VIDEO EXCLUSIV! Ei sunt cea mai mare bucurie a Cristinei Spatar! "Sunt o mama permisiva!" Artista are doi copii superbi!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune