Biz

VIDEO EXCLUSIV! Elena Basescu arata TRASNET! S-a distrat in club in cea mai scurta rochita rosie pe care o avea acasa! A atras toate privirile! Dupa doua nasteri, fiica lui Traian Basescu poate sa revina pe podium!

Mezina fostului presedinte a dat dovada de o ambitie si o perseverenta iesite din comun. Frumoasa Elena Basescu a slabit cateva zeci de kilograme dupa a doua nastere si arata acum la fel de bine ca in perioada cand era o diva a podiumurilor de moda.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 22 feb 2016

Elena Basescu a facut furori cu o rochie rosie. La fel de complimentata a fost si prietena ei, "Lexy".Elena Basescu este, de cativa ani, de cand e sotie si mama, o prezenta rara in cluburile favorite ale mondenilor Bucurestiului. Aceasta prefera sa iasa in compania sotului, a familiei si a prietenilor apropiati in localuri discrete, unde se poate bucura de intimidate. EBA a facut insa o exceptie sambata trecuta, cand s-a distrat, alaturi de sot, intr-un club exclusivist frecventat de “crema” milionarilor si copiilor de bani gata.Un bodyguard a oprit masina cuplului chiar la intrare

Elena a atras numai priviri admirative, fostul europarlamentar purtand cu atitudine o rochie scurta, rosie, care trada ore bune de antrenament intensiv la sala de fitness. Fiica lui Traian Basescu are o silueta frumoasa si ar putea oricand, de dragul vremurilor demult apuse, sa mai fie vedeta unei prezentari de moda. La fel de provocator a fost imbracata si milionara Alexandra Ghinea poreclita "Lexy", cea mai sexy si ravnita “burlacita” din Romania, buna prietena cu fosta politiciana. Cele doua s-au pozat in localul de fite si au depanat amintiri in ciuda volumului ridicat al muzicii.

Mezina fostului presedinte a fost in forma maxima si a dansat atat cu partenerul de viata, cat si cu prietenul ei, Codin Maticiuc. EBA si Syda nu au stat insa pana dimineata, ca majoritatea clientilor clubului, acestia preferand sa plece pe la doua si jumatate. Unul dintre bodyguarzi a oprit masina cuplului exact in fata intrarii, iar pe scaunul soferului s-a asezat Elena, semn ca sotul era prea obosit ca sa mai conduca.Elena Basescu si sotul ei au parasit localul inainte de ora trei

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X