Biz

Video Exclusiv! Graviduta Andreea Tonciu, criza de nervi la restaurant! Vezi cum a reactionat viitorul ei sot!

Graviduta Andreea Tonciu nu are o sarcina tocmai usoara, in primele luni ea s-a confruntat cu stari de rau. Pofte mari nu prea are, insa e mai irascibila de cand e insarcinata, iar iubitul ei trebuie sa-i suporte toate “fitele”.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 1 ian 2016

Andreea Tonciu e fericita langa noul ei iubit, Daniel, asta pentru ca tanarul o rasfata mereu, ii face cadouri si ii suporta toate toanele. La finele lui 2015, graviduta a facut o criza de nervi intr-un mall din Capitala, reactie pe care nici iubitul ei nu a reusit sa o inteleaga, din cate se pare.

Bruneta si viitorul ei sot au fost surprinsi de paparazzii WOWbiz.ro la un magazin de telefonie mobila, unde probabil se interesau de un abonament. Tonciu nu parea tocmai relaxata in discutia cu angajata de la telefonia mobila. Dupa aproape 20 de minute, cei doi au parasit magazinul si s-au dus glont la un restaurant pentru ca brunetei i s-a facut foame.

Nici bine nu s-au asezat la masa ca au si inceput discutiile. Andreea parea extrem de nervoasa, ridica tonul si gesticula in fata iubitului ei, iar el… aproape ca nu a dechis gura. La un moment dat chiar, Daniel si-a sprijinit capul in maini si astepta ca Tonciu sa-si incheie “discursul”.

Nu stim motivul pentru care bruneta era nervoasa si se ciondanea cu Daniel, insa, in discutia lor, bruneta a scos si telefonul pe masa si i-a aratat tanarului cateva mesaje.

Dupa ce i-a fost adusa mancarea pe care a comandat-o, Tonciu s-a mai linistit. Inca de cum i s-a pus farfuria in fata, bruneta a rupt o bucata de paine si a inceput sa intinda in sos, probabil... ori nu mai putea de pofta, ori de foame.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X