Biz

VIDEO EXCLUSIV! Imagini geniale cu Andra in Poiana Brasov! A crezut ca va avea parte de o iesire la restaurant in familie, dar s-a lasat cu… SPECTACOL! A fost rugata sa cante o doina cu formatia localului! S-a descurcat impecabil

Cand familia Maruta iese la restaurant se lasa cu un spectacol pe cinste! Si asta fara ca Andra si Catalin sa-si doreasca in vreun fel.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 ian 2016

In perioada Sarbatorilor de iarna, celebrul cuplu, insotit de parinti, frati, surori, copii si verisori, “s-a mutat” pentru cateva zile la munte. Intr-o seara, gasca numeroasa si foarte vesela a decis sa ia cina intr-un celebru restaurant din Poiana Brasov.

Se anunta o seara in familie, placuta si… linistita. Si asa a si fost pana in momentul in care formatia restaurantului cu pricina “a reperat-o” pe Andra la masa. Din acel moment, n-a mai fost chip pentru sotia lui Maruta sa-si vada de cina. Rugata de toata lumea sa cante alaturi de lautari, Andra-cea-fara-de fite, asa cum o stim, a acceptat cu zambetul pe buze.

Spre surpriza celor care il cunosc, pana si nazdravanul David a asteptat cuminte ca mama lui sa-si incheie recitalul ad-hoc

Desi a glumit la inceput, spunandu-le celor din formatie ca n-are microfon si nici “conditii”, cantareata a interpretat absolut fabulos doina “Saraca copilarie”, spre incantarea tuturor mesenilor care si-au scos imediat telefoanele pentru a filma momentul de senzatie.

Unul dintre ei ne-a trimis imaginile pe deja celebra adresa [email protected].

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X