Biz

VIDEO EXCLUSIV! Imagini geniale cu barbatul din viralul "Cristi, ba Cristi!" Cum raspunde celebrul Gheorghe din Brosteni cand e trimis sa ia paine cu bon si factura!

Isteria "Cristi, ba Cristi!", porinita de la un filmulet devenit viral, are si o continuare. "Baa... Giani"! Eroul este acelasi personaj simpatic care fuma in timp ce un caine parea ca vrea sa-i sfasie piciorul.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 1 feb 2016

Viralul cu cainele a isterizat RomaniaPovestea viralului care a isterizat Romania a pornit din localitatea Brosteni, judetul Mehedinti. Barbatul care il striga disperat pe Cristi se numeste Gheorghe si ar putea sa-l faca invidios pe scenaristul serialului „Las Fierbinti”. In fapt, e un om amarat, cu cateva defecte locomotorii, care s-a refugiat de multa vreme in alcool, insa pe care vecinii il ajuta pentru ca este foarte harnic si saritor si mereu pune osul la treaba prin gospodarii. Asa mai castiga Gheorghe cativa banuti pe care, inevitabil, ii cheltuie in birtul din colt.Gheorghe din Brosteni, in stare naturala

Exista, insa, si o continuare la viralul „Cristi, ba Cristi!”, care s-ar putea intitula „Ba Giani, ba...”. De fapt sunt doua filmari realizate in zile succesive, prima in care Giani ii spune lui Gheorghe sa cumpere 30 de paini, „cu bon si factura”, cu toate ca era evident ca in starea avansata de ebrietate in care se afla, acesta n-o sa retina nimic pana a doua zi de dimineata, iar cea de-a doua in care Gheorghe e intrebat daca a reusit sa duca la indeplinire sarcina care i-a fost incredintata. Evident, acesta nu-si mai amintea nimic, insa, dupa un scurt dialog porneste vijelios, tragandu-si cu dificultate picioarele incaltate cu aceeasi pereche de cizme de care „se indragostise” cainele lui Cristi, spre magazin.La o cafea, in barul preferat

„Giani este cumnatul lui Cristi, e omul care l-a filmat prima oara pe Gheorghe si l-a pus pe Facebook. De la el a pornit totul. Poate ca pe filmari pare ca-l ia la misto, insa nu-i deloc asa. Giani e un tip mai glumet, insa niciodata nu-l jigneste pe Gheorghe, ba chiar ii da mereu bani de la el”, a declarat un vecin al celor doi, care a trimis filmarile pe adresa [email protected].

 

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X