Paparazzi

Video exclusiv | Sfasietor! Imagini incredibile cu Cristina Spatar in genunchi si cu capul in maini! Cantareata a mers la biserica pentru a-si salva casnicia!

Cristina Spatar incearca tot ce-i omeneste posibil ca sa isi salveze casnicia! Dupa ce a varsat rauri de lacrimi, cantareata nu vrea sa renunte la mariajul sau. Ea a cerut si ajutor divin pentru ca viata ei sa reintre in normal.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 feb 2016

Cristina Spatar a sustinut, recent, intr-un interviu acordat reporterilor WOWbiz.ro, ca nu se gandeste la divort, dimpotriva, isi va sustine barbatul in aceste momente dificile pentru el, cand este anchetat intr-un dosar de evaziune.

Cristina Spatar s-a dus la bisericaDincolo de vorbe, cantareata pare sa treaca si la fapte in privinta casniciei sale. Credincioasa din fire, Cristina a mers, zilele trecute, la o biserica din centrul Capitalei, pentru a se ruga pentru familia ei.

Cantareata, in fata lacasului sfantPaparazzii WOWbiz.ro au surprins-o, la orele pranzului, in compania unei prietene, in momentul in care se indrepta spre lacasul sfant. Imbracata casual si cu chipul ascuns in spatele unor ochelari de soare mari, artista parea extrem de trista.

In fata bisericii, si-a facut semnul crucii, apoi, a cumparat un pumn de lumanari si a luat o foaie pentru a da acatiste.

Artista a stat minute intregi in genunchiSurprinzator pentru cei aflati la fata locului, la un moment dat, dupa ce s-a inchinat la  icoane, Cristina Spatar s-a asezat in genunchi si cu capul in maini si a inceput sa se roage. Nu i-a pasat ca poate fi observata de curiosi sau ca gestul sau va fi interpretat! Dimpotriva, timp de cateva minute bune, vedeta a cerut ajutorul divin pentru ea, partenerul de viata si copiii care o fac fericita.

S-a inchinat in fata icoanelorDupa ce a stat in genunchi abatuta, cantareata a mai trecut inca odata prin fata icoanelor, s-a inchinat iar, intr-un final a parasit biserica si s-a indreptat spre locul amenajat pentru lumanari.

Cristina a stat linistita la rand, a vorbit putin cu prietena ei, apoi a aprins lumanarile, atat pentru vii, cat si pentru persoanele decedate din familia ei, s-a inchinat si a plecat alaturi de prietena ei spre masina.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X