Paparazzi

Video exclusiv! Iulia Albu s-a schimbat in masina! Fashion editorul a facut parada modei, la munte, cu iubitul

Iulia Albu s-a cuplat recent, cu un barbat misterios, iar paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins la Sinaia unde cei doi au petrecut o zi de neuitat! Desi stia clar ca merge pe partie, fashion editorul nu s-a imbracat direct in costum de ski, asa cum a procedat iubitul ei si cei doi prieteni care i-au insotit.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 feb 2016

Asa s-a imbracat Iulia dimineata cand a plecat spre munte cu iubitulIulia Albu s-a “gatit” dis de dimineata ca sa fie gata la primele ore, cand iubitul a venit sa o ia de acasa pentru a pleca la munte. Barbatul era imbracat in costum de ski, pregatit ca sa mearga direct pe partie. La fel au procedat si cei doi prieteni ai cuplului. Numai Iulia s-a imbracat in pas cu moda. Fashion editorul a plecat de acasa imbracata intr-o pereche de colanti si o haina alba, tinuta la care a asortat o pereche de cizme cu platforma.

Iulia si-a pus costumul de skiAjunsa la Sinaia, Iulia s-a schimbat in masina in costumul de partie, ipostaze surprinse de paparazzii WOWbiz.ro. Vedeta Kanal D s-a dezbracat de hainele "de oras" si si-a pus costumul negru, de ski, ajutata, evident, de iubit, ghete, manusi, casca pe cap si ochelari. Si-a luat placa la subrat si a urcat in telegondola. Toti patru s-au dus la cota 2000, in creierii muntilor, ca sa se dea cu placa.Vedeta Kanal D s-a schimbat in costum de ski, in masina, ajutata de iubitAsa s-a imbracat Iulia pe partie

Iulia a fost de nerecunoscut pe partie, asta pentru ca avea chipul acoperit de o pereche de ochelari imensi.

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X