Biz

VIDEO EXCLUSIV! Momente de soc la petrecerea de botez a fetitei lui Salam! Jacqueline a fost dusa de urgenta la spital! Avem imagini exclusive cu bebelusa la camera de garda! Ce s-a intamplat?

Scene incredibile la petrecerea de botez a fetitei lui Salam!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 26 ian 2016

Cand distractia era in toi, invitatii au aflat socati ca micuta Jaqueline Maria era dusa, in acele clipe, de urgenta la spital de nasa ei de botez si de soacra lui Salam.

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins momentul in care masina cu femeile disperate si cu micuta bolnavioara se indrepta in tromba spre unitatea medicala, soferitei nemaipasandu-i de reguli de circulatie si “taind” toate liniile de tramvai.

Mama Roxanei Dobre (stanga) si nasa micutei asteapta ingrijorate la Camera de Garda

In timp ce nasa astepta ingrijorata cu fetita in brate sa fie primita la Camera de garda, soacra lui Salam a incercat sa-si calmeze nervii la o tigara. Ea ne-a declarat nervoasa ca “fata e ok, putin racita”, in contrast total cu graba cu care a ajuns la spital si cu vadita stare de tensiune in care afla.

La un moment dat, fetita incepe sa plangaDupa ce doctorul a consultat-o pe bebelusa, cele doua femei si micuta s-au urcat in masina si s-au indreptat spre casa. Nu inainte ca soacra lui Salam se faca declaratii pentru WOWbiz.ro, vadit usurata, de data aceasta, de vestile primite de la doctor: “Dupa cum vedeti, fetita e bine, am vrut sa vin la spital ca sa ma linistesc eu, ca bunica. Petrecerea continua”.

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X