Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV | Sotia lui Gigi Becali a jucat rolul de consilier vestimentar pentru fiica ei mijlocie! Alexandra Becali s-a facut o domnisoara in toata regula si se intelege excelent cu mama ei

Luminita Becali a fost mereu o prezenta discreta, o persoana care s-a ferit sa apara-n presa si care s-a ocupat exclusiv doar de treburile strict legate de familie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Radulescu


Sotia lui Gigi a avut grija ca fetele sale sa primeasca o educatie corecta si sa invete bine la scoala, iar roadele nu au intarziat sa apara.

Cea mai constiincioasa s-a dovedit a fi Alexandra, care a reusit sa ia BAC-ul anul trecut cu o nota foarte mare, spre mandria intregii familii.

VIDEO EXCLUSIV | Sotia lui Gigi Becali a jucat rolul de consilier vestimentar pentru fiica ei mijlocie! Alexandra Becali s-a facut o domnisoara in toata regula si se intelege excelent cu mama eiicon photo

Si, cum rezultatele la invatatura se motiveaza si cu recompense, mama Alexandrei are grija ca fetei mijlocii sa nu-i lipseasca nimic.

VIDEO EXCLUSIV | Sotia lui Gigi Becali a jucat rolul de consilier vestimentar pentru fiica ei mijlocie! Alexandra Becali s-a facut o domnisoara in toata regula si se intelege excelent cu mama ei

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Luminita Becali, impreuna cu Alexandra, intr-un centru comercial din Capitala. Ca doua prietene bune, s-au tinut de mana si s-au consiliat reciproc in magazinele de haine in care au intrat, semn ca relatia lor a depasit deja stadiul de mama si fiica.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"icon photo

Vedete

Un specialist a analizat pagina de Facebook a criminalei de la metrou:”Are 234 de prieteni barbati, tineri pana in 20 de ani - interesati de fashion si "look" sau barbati in varsta de peste 50 de ani!"

Desi au trecut trei zile de la producerea crimei odioase de la metrou, in urma careia o tanara de 25 de ani si-a pierdut viata, ecourile atacului se mai aud inca.

Titlu secțiune