Biz

VIDEO EXCLUSIV! De ce a ajuns Madalin Ionescu pe mana doctorilor miercuri seara? “Medicii m-au rugat sa raman peste noapte in spital” Prezentatorul emisiunii WOWbiz se simte bine acum, asa ca nu ratati diseara un nou show de senzatie la Kanal D

Momente grele pentru Madalin Ionescu, aseara, chiar inainte de emisiune! Prezentatorul a ajuns la spital, fiind luat de salvare din sediul Kanal D.##VIDEO394172##
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 7 ian 2016

Madalin Ionescu a acuzat stari de rau cu cateva ore inainte de emisiune, insa a crezut ca isi va reveni. Starea lui insa s-a agravat si cu putin timp inainte de a intra in platoul WOWbiz a fost chemata salvarea. Medicul care l-a consultat si a vazut ca Madalin avea tensiunea foarte mare, a decis ca el sa fie transportat la spital, pentru investigatii suplimentare.

Prezentatorul de la WOWbiz a fost luat cu salvarea si dus la Spitalul Floreasca, unde a ajuns imediat si sotia sa, Cristina, ingrijorata peste masura.Madalin Ionescu, alaturi de sotia sa, Cristina, la iesirea din spital

Dupa mai multe investigatii, Madalin a plecat acasa, desi medicii ii recomandasera sa-si petreaca noaptea sub supravegherea lor.

La iesirea din spital, Madalin Ionescu ne-a acordat un scurt interviu. “Este pentru prima data in 15 ani, de cand prezint si realizez emisiuni, cand mi se intampla asta. Cumva era si straniu ca nu mi s-a intamplat nimic pana acum, avand in vedere ca traim intr-un mediu stresant si, trebuie sa platim, din cand in cand, un tribut acestei meserii. E ca la o masina, nu poti s-o conduci timp de 15 ani fara s-o bagi in revizie din cand in cand”, a declarat Madalin Ionescu, precizand ca intr-adevar tensiunea mare a fost cea care i-a provocat starea de rau.

“Medicii m-au rugat sa raman peste noapte in spital, dar mi-a fost greu sa accept o astfel de situatie. Sper doar sa nu fiu nevoit sa ma intorc. Am avut probleme cu tensiunea. Medicii mi-au spus insa ca am inima mare si puternica”, a incheiat Madalin Ionescu, tinandu-si sotia de mana.

Asa ca pe Madalin il veti putea vedea din nou, in aceasta seara, in platoul WOWbiz, emisiune pe care o prezinta alaturi de Andreea Mantea!

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X