Biz

VIDEO & FOTO EXCLUSIV | Andreea Mantea a dat mersul la sala pe lopata si zapada! Niciodata n-ai vazut-o intr-o asemenea ipostaza pe prezentatoarea WOWbiz de la Kanal D! A facut ieri sport cat pentru un an intreg!

Andreea Mantea a facut sport ieri cat pentru tot anul, iar noi avem imagini in exclusivitate.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 18 ian 2016

Andreea Mantea, vedeta Kanal D, nu se omoara cu sportul. Din fericire pentru ea, natura a inzestrat-o cu un corp de fotomodel, care arata, parca, si mai bine de cand a devenit mamica! Brunera a tot incercat sa faca sport, de-a lungul timpului, a mers la sala, ba chiar, zilele trecute s-a lasat si pe mainile pricepute ale Roxanei Vancea. Insa... prea greu i s-a parut.

Cea mai mare problema de ordin estetic a Andreei, aparuta in ultimii ani, este, cum chiar ea cu mult umor numeste: "muschiul de La revedere". Adica acea parte a corpului care, netonifiata la sala, tremura ca o piftie cand facem cu mana... cui vrem noi.

Roxana Vancea i-a aratat Andreei in exercitiu care, repetat cu tenacitate, ar incepe sa dea reziltate. Dar asta inseamna mers cu perseverenta la sala de forta...

Asa ca prezentatoarea emisiunii WOWbiz de la Kanal D a profitat din plin de zapada asternuta de ieri in Capitala si... a facut sport cat pentru un an intreg. Inca de dimineata, gros imbracata, Andreea a pus mana pe lopata si a inceput sa dea zapada din curte. S-a mai jucat, a mai muncit, s-a mai giugiulit cu cateii ei, cert este ca in decurs de mai bine de o ora a facut o ditamai poteca ce avea sa ii usureze accesul spre poarta!

Pe Andreea Mantea o puteti vedea prezentand show-ul WOWbiz de la Kanal D alaturi de Madalin Ionescu, in fiecare seara, de luni pana joi, incepand cu 22.15!

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X