Vedete

VIDEO Gest de suflet facut de Gigi Becali pentru fratii care cersesc la Victoriei! Le cumpara o casa, dar le-a pus o singura conditie! "Sper sa nu se supere"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


VIDEO Gest de suflet facut de Gigi Becali pentru fratii care cersesc la Victoriei! Le cumpara o casa, dar le-a pus o singura conditie! "Sper sa nu se supere"icon photo
Gigi Becali a fost impresionat de povestea familiei fratilor care cersesc la Piata Victoriei. Latifundiarul din Pipera a anuntat ca le va cumpara o casa, asta dupa ce Andreea Mantea l-a sunat si i-a spus prin ce drama trec acesti copii.


"Nu stiam, astazi am aflat. Am spus ca o sa le cumpar o casa la copiii astia!
Dar am o rugaminte. Sa nu se supere! Sa nu stea cu cainii in casa, sa nu ii tina in casa. Daca vor sa ma asculte. Nu e normal ca oamenii sa doarma cu cainii in casa! Eu nu o sa verific dupa aceea ce fac si ce nu fac. Daca ma asculta, bine, daca nu...

VIDEO Gest de suflet facut de Gigi Becali pentru fratii care cersesc la Victoriei! Le cumpara o casa, dar le-a pus o singura conditie! "Sper sa nu se supere"
Vreau sa gasim o solutie. Vreau sa stea undeva si sa poata si lucra. Sunt baieti mari, pot munci. Copiii mici cersesc, ei sunt baieti mari! E pacat!
Cu casa rezolvam, cu serviciul, mai vedem...

Poate o sa se supere si ei ca am zis asta, cum au zis altii! Hahaha!",
a spus Gigi Becali la wOWBiz.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"icon photo

Vedete

Ce se intampla acum acasa la Stela Popescu? Un ingeras a aparut pe gardul actritei. Oamenii inca depun flori langa casa "reginei comediei"

Stela Popescu a plecat intr-o lume mai buna cand nimeni nu se astepta. Desi avea o varsta inaintata, marea actrita nu acuza probleme grave de sanatate, era vesela, plina de energie si se pregatea de turneu.

Titlu secțiune