Biz

VIDEO Imagini de senzatie cu Andreea Mantea la sala de fitness! Roxana Vancea a antrenat-o, iar bruneta i-a admirat fesierii!

La inceput de an, Andreea Mantea vrea sa dea sala de mese pe sala de fitness! Si-a gasit un instructor pe masura, nimeni alta decat Roxana Vancea, la ora careia, Andreea a venit cu… o banana in geanta.
STIRILE
WOW
Publicat Miercuri, 13 Ianuarie 2016 00:15

Andreea Mantea a avut mari emotii inainte de a intra in sala de sport unde Roxana Vancea este antrenor de fitness.

"Ii arat ca mananc dimineata banana, mere, sa vad poate merge… bineinteles ca nu am adidasi. Am gasit o pereche, dar nu am sireturi. Am luat sireturile de la altii", a spus Andreea Mantea.

"Eu mananc foarte sanatos, sa nu crezi ca mananc carne de porc, salnina.. nu stiu ce inseamna astea", a mai spus aceasta.

Inainte de a incepe antrenamentul, Roxana i-a cerut Andreei sa se cantareasca.

"Ti-am pregatit cantarul, centimetrul, sa vedem cat trebuie sa dai jos", a spus Roxana.

"Hai, mai, ca e stricat. Mama, nu sunt ale mele. 54, 4", a spus aceasta.



Asistentul Roxanei i-a luat si masurile Andreei. Aceasta a fost dezamagita cand a aflat ca nu mai are 60 de cm in talie. Dupa toate acestea, Roxana a trecut-o pe Andreea sa la aparate.

"Sa stii ca ma dor picioarele f tare.. ia sa merg pe bicicleta de acasa. Doamne, arata ca scaunul de la ginecologie. …stam cu cracii in sus, asa. Si acum ce fac?", a spus Andreea.

Roxana, care era imbracata cu o pereche de pantaloni foarte scurti, i-a aratat Andreei cum sa faca niste exercitii de picioare. Antrenoarea de fitness are niste picioare dementiale si un fund apetisant.

"Doamne, Dumnezeule!  Sa nu se inteleaga gresit, dar ce e frumos si lui Dumnezeu ii place", a exclamat Andreea cand a vazut-o.

Bruneta nu are un abdomen cu patratele, dar arata foarte bine avand in vedere ca a nascut in urma cu cateva luni un baietel.

Dupa antrenament, Andreea Mantea a pus mana pe telefon si si-a comandat multa mancare sa isi revina.

print
"Tinerele fete să fie deflorate de propriul tată sau unchi înaintea căsătoriei". Practici TERIFIANTE ale stramosilor nostri. Cruzime dusa la extrem
"Tinerele fete să fie deflorate de propriul tată sau unchi înaintea căsătoriei". Practici TERIFIANTE ale stramosilor nostri. Cruzime dusa la extrem
X